Kuriozitete

10 aeroportet më të rrezikshme në botë (Video)

History Channel ka publikuar një listë me 10 aeroportet më të rrezikshme në mbarë botën. Kjo bazuar në terrenin e rrezikshëm dhe ndërtimin e dobët të pistës. Më poshtë, ju sjellim një listë me aeroportet më të rrezikshëm në të gjithë botën.

Renditja bëhet duke u nisur nga aeroporti me shkallën më të ulët të rrezikut, për të përfunduar në aeroportin më të rrezikshëm në botë.