Fun

Taksa 100% ndaj produkteve serbe, vjen videoja më qesharake

Një video qesharake është postuar në Facebook. Miran Ramadani, krijues i shpeshtë i videove të tilla, ka bërë një video qesharake që trajton temën e taksës së vendosur ndaj produkteve serbe. Videjoa për një kohë të shkurtër është shikuar e shpërndarë mjaft. Ndiqeni më poshtë.

Fun

Shikoni qka i bën vogëlushi babait, pse ai nuk i kushton vëmendje

Një fëmijë ka gjetur një mënyrë shumë interesante për të ndëshkuar babain e tij, pasi ai nuk i kushton vëmendje dhe gjithë kohën është i zënë me diqka. Shpesh ndodh që babai është në familje, por nuk përfshihet në jetën e fëmijëve. Ai e ka mendjen gjetkë. Edhe nëse babai fizikisht është në shtëpi,​—thotë revista […]