Muzik

“Lulja n’saksi”, hiti që po çmend të gjithë në internet (Video)

Lulja n’saksi, hiti që po çmend të gjithë në internet. Lulja n’saksi është duke i çmendur të gjithë në rrjete sociale.

Një pjesë nga seriali vendor “Çka ka shpija”, është bërë hit në rrjete sociale.

Facebook, Twitter dhe rrjetet e tjera sociale janë mbushur me postime të pjesës, ku shfaqet Leze Qena duke kënduar “Lulja n’saksi”.