Kuriozitete

Momenti kur shqiptari përplaset me londinezët (VIDEO)

Shqiptarët në Londër shpesh janë vënë në qendër të vëmendjes për aktivitetet e tyre herë të paligjshme, apo edhe për gjëra pozitive.
Padyshim rastet nuk do ndalen vetëm me ato që kemi parë.

Një tjetër shqiptar ka dhuruar “spektakël” në Londër teksa konfliktohet fillimisht me një shtetas londinez, e më pas pjesë e sherrit bëhet edhe një tjetër person.

Nuk dihen shkaqet e nisjes së sherrit, por duhet thënë se londinezi e ka acaruar keq shqiptarin, i cili nuk i ka kursyer të sharat jo vetëm në anglisht, por edhe në shqip.

Shqiptari ishte i shoqëruar nga vajza e tij, e cila dëgjohet kur dëshpërimisht gjatë gjithë kohësh thërret, “babi, babi, o ba, stop. Babi please. Hajde ikim o ba”, në mënyrë që të largohen, por shqiptari vazhdon dhe ndjek londinezin rreth e përqark makinave, ndërsa dëgjohet që shan: